Ilmoitin Eren Kokkolan agilitykisoihin kolmeen starttiin (2 x agi + hyppy). Ennakkoajatukset kisojen suhteen ovat aika, no rauhalliset. Odotukset ei ole turhan korkealla, mutta mieli on hyvä ja se on pääasia. Nämä kisat tulee olemaan meidän toiset viralliset hallikisat. Ensimmäisistä ei jäänyt todellakaan jälkipolville kerrottavaa. Nyt pääsemme toivottavasti edes agilityn näköiseen toimintaan. Viime hallikisat meni Erellä pääasiassa ihmettelyyn. Kolmas rata taidettiin päästä jotenkuten alusta loppuun, mutta koira juoksi reikäpäänä eikä reagoinut hirveästi meikeläisen ohjausyrityksiin : ). Putkia, putkia ja putkia kertyi sille radalle varmaan puolet tarkoitettua enemmän : ).

Outo äänimaailma tulee todennäköisesti tuottamaan meille ongelmia myös Kokkolassa, mutta eipä auta muu kuin hakea siinä suhteessa kokemusta lisää. Kontaktit, no ne menee miten menee. Kakskakkosia ei tarvinne enempäänsä odotella tällä treenausmäärällä : ). Kunhan ei lentokeinuja otettaisi, niin olen tyytyväinen. Kepitkään tuskin toimii ainakaan ensimmäisellä radalla, mutta hei, elämä on.

Odotan vauhdikkaita ja iloisia ratoja : ). Toivottavasti jännitys ei tee omista jaloista rautakankia, kuten niin harmillisen usein käy. Koiraan on tullut viimeaikaisten treenien myötä lisää vauhtia, että nyt liikettä muija!