Ajatuksissa pyörii tällä hetkellä lähinnä Jenna Caloanderin koulutus, johon osallistumme tämän viikon sunnuntaina. Eilen käytin Eren Katariina Moilasen hierottavana ja jonkin verran jumia löytyi, lähinnä niskan alueelta. Vielä pari yötä pitää nukkua ja sitten mennään! Pieni jännitys kutittelee, mutta kiva on lähteä.

Treenaamaan on viime viikkoina päästy huonosti. Viime sunnuntain treenit jätin väliin, kun pakkasmittari lähenteli kolmea kymppiä. Lähdin sitten Eren kasvattajan mukaan Ouluun aksakisoja katsomaan. Kasvattaja Anna-Mari Spolander starttasi Eren isän, Simon (Cleeve Hill Kenzo) kanssa, kolmelle radalle. Kaksi rataa meni hyllyksi ja yhdestä tuli vitonen. Se oli niin ärrrrrsyttävän lähellä. Vauhtia parilla on järkyttävän paljon! Vähän tarkkuutta lisää, niin hyvä tulee.

Kotona on treenailtu mitä pystytään meiningillä, vähän toistoja - paljon intoa. Kontaktit ja kepit vaikuttaa kotona hyvältä. Lähdemme testaamaan niitä sitten koulutukseen, kun ei muuallekaan nyt pääse. Harmi mutta näin se nyt vaan menee, kun ei lämmintä treenipaikkaa ole.

Ja mitäs muuta, seuralle saadaan ilmeisesti uusi keinu, vanhan puisen ja liian raskaan tilalle. Este tulee Agimetiltä, kuten meidän muutkin kontaktiesteet. Ja on muuten hyvät! Kiitos seuralle taas kerran harrastelumme tukemisesta. Jospa me vielä joskus tulostakin tehdään : ).

Jennan koulutuksen jälkeen seuraava tähtäin on agilityepikset Iisalmessa kuun lopulla. Aika näyttää, missä luokassa siellä startataan.